Συνεχίζονται οι δωρεές στην «Δομή Παροχής Συσσιτίου»


Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι δωρεές για την ενίσχυση της «Δομής Παροχής Συσσιτίου» του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου. 

gold+&+silver+banner+lockdown

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Ξενοδοχείων "ATRIUM HOTELS & RESORTS" καθώς και η επιχείρηση KRESTEN ROYAL A.E με τη λήξη της τουριστικής περιόδου παρέδωσαν όπως κάθε χρόνο, μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας και  κατεψυγμένων ειδών για τις ανάγκες των ωφελουμένων της δομής.

Επίσης, η Χ.Ε.Ν. Ρόδου προσέφερε όλα τα απαραίτητα υλικά για την παρασκευή γεύματος στη μνήμη της Ευαγγελίας Δουλγαρόγλου-Γερονικόλα, πιστού μέλους της επί πολλές δεκαετίες.

Τέλος  η επιχείρηση "«OVELIX» ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ" προσέφερε σημαντικό αριθμό μερίδων έτοιμου φαγητού που διανεμήθηκε στους σιτιζόμενους του προγράμματος καθώς και η επιχείρηση του κ. Μαχραμά Ζαννή "ΠΟΛΛΩΝΙΑΤΙΣΣΑ" σημαντική ποσότητα κατεψυγμένων ειδών. 

Σε όλους τους παραπάνω ,για την πολύτιμη  προσφορά και τη συνεχή στήριξη τους στο Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας Ρόδου , ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος-Ευθύμιος Τριάντος Αντιδήμαρχος Δ.Ρ., τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και η Διεύθυνση εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια