«Πυρ και μανία» ο Σ.Δράκος μετά τον βανδαλισμό των Παλαιών Σφαγείων


Ο αντιδήμαρχος Στέφανος Δράκος έκανε σχετική παρέμβαση μετά το άνοιγμα των παλαιών σφαγείων εκ νέου, με αποτέλεσμα ο χώρος να βανδαλιστεί.

Αναλυτικά:

gold+&+silver+banner+lockdown

Χθες για 5η-6η φορά απο την εκκένωσή του, άγνωστοι δράστες παραβίασαν το κτήριο των πρώην σφαγείων. 

Γι’ ακόμη μία φορά συνεργάτες μας και υπηρεσιακοί, αναγκάστηκαν να αφήσουν τις οικογένειές τους και να εργαστούν για την εκ νέου «σφράγιση», αλλά και φύλαξή του. 

Εμείς, επίσης γι’ ακόμη μία φορά, έπρεπε να ξοδέψουμε χρόνο, ανθρώπινο δυναμικό και πόρους, για να προστατεύσουμε τη δημοτική περιουσία. 

Ενώ διαδραματίζονταν όλα αυτά, έπρεπε να ανεχθούμε και προσχεδιασμένα σκηνικά, παραπλανητικά δημοσιεύματα και στοχευμένες επιθέσεις. 

Όμως έως εδώ, αρκετά! Και η λάσπη, η παραπληροφόρηση και η πολιτική «δολοπλοκία» έχει το όριο της. 

Ήδη επανασφραγίσαμε το κτήριο, τοποθετήσαμε εκ νέου 24ωρη φύλαξη, ενημερώσαμε για πολλοστή φορά τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου. 

Όμως, για πρώτη φορά, ως εσχάτη λύση στην πολιτική σπέκουλα, καταθέσαμε αναφορά σε αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές και σε συνεργασία με τον συνάδελφο Αντιδήμαρχο Γιάννης Καμπούρης, τον οποίο και ευχαριστούμε, τοποθετούμε κάμερες 24ωρης επιτήρησης. 

Η ανοχή τελείωσε. Απο εδώ και πέρα οποίος φθείρει δημόσια περιουσία, δημιουργεί σκοπίμως εντυπώσεις ή παραπληροφορεί, θα λογοδοτεί στο Ροδιακό λαό, το όνομα του οποίου επί ματαίω επικαλείται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια