Ο Ευστράτιος Καρίκης για το ΦΠΑ στα νησιά

karikis 1

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής, & Μετανάστευσης Ευστράτιος Καρίκης, σχετικά με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών περί ΦΠΑ στα νησιά.

Αναλυτικά:

gold+&+silver+banner+lockdown

Χαιρετίζουμε την απόφαση του Ecofin, του Συμβουλίου των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών των κρατών μελών της ΕΕ για την επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας. Αισθανόμαστε δικαίωση, καθώς ανοίγει πλέον ο δρόμος για την επιστροφή ενός κεκτημένου δικαιώματός μας που στερηθήκαμε αδίκως.

Πρόκειται προφανώς για μία θετική εξέλιξη η οποία δεν ήρθε τυχαία, αλλά έπειτα από μεγάλες και συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής του Αντώνη Καμπουράκη από κοινού με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους τοπικούς φορείς. Τώρα που οι αγώνες και οι κόποι δικαιώνονται, αισθανόμαστε μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον και την τόνωση της ανταγωνιστικότητας της τοπικής μας οικονομίας.

Αν μη τι άλλο, η δικαίωση των κόπων και των προσπαθειών για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού, αποδεικνύει περίτρανα την αξία της συνεργασίας, της σύμπνοιας και συνεννόησης. Πορευόμενοι με ενότητα, μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα για τη Ρόδο μας, το Ροδίτη και τη Ροδίτισσα, τα παιδιά μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια