Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στη Σύρο: Και τη σύνταξη να μας κόψουν εμβόλιο δεν κάνουμε

 


 «Δηλαδή όλοι αυτοί οι γιατροί, οι επιστήμονες που δεν υποστηρίζουν τον εμβολιασμό είναι και αυτοί ψεκασμένοι;», λένε

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στην Πλατεία Μιαούλη της Σύρου ενάντια στα νέα μέτρα της κυβέρνησης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

«Πρώτα επέβαλαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους υγειονομικούς υπαλλήλους με την απειλή να χάσουν τη δουλειά τους και την έχασαν.

Τώρα το επιβάλλουν σε όλους του Έλληνες πολίτες από 60 ετών και πάνω διαφορετικά θα έχουν πρόστιμο τα 100 ευρώ. Στη συνέχεια θα το επιβάλλουν σε όλους μας. Έρχεται η σειρά μας», λένε οι συγκεντρωμένοι.

Στην ερώτηση γιατί δεν εμβολιάζονται η απάντηση ήταν απόλυτη.

«Γιατί φοβόμαστε και κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες και δε θα χάσουμε και τη ζωή μας ακόμη. Πόσοι άνθρωποι καθημερινά πεθαίνουν και το κρύβουν; Δηλαδή όλοι αυτοί οι γιατροί, οι επιστήμονες που δεν υποστηρίζουν τον εμβολιασμό είναι και αυτοί ψεκασμένοι;», ισχυρίζονται.

Πολύ ενδιαφέρον είχε και η απάντηση στο ερώτημα δημοσιογράφου του syrospress.gr, αν θεωρούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό υποχρεωτικό και πως βλέπουν την επιβολή του προστίμου των 100 ευρώ για όσους πάνω από τα 60 δεν εμβολιάζονται.

«Και τη σύνταξη να μας κόψουν εμβόλιο δεν κάνουμε! Ας ξυπνήσουν οι Έλληνες πριν είναι πραγματικά αργά. Κανείς δε νοιάζεται για την υγεία μας, άλλα είναι τα συμφέροντα», φωνάζουν.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων του ΙΚΑ, κ. Γιάννης Χαρίτος ο οποίος επέρριψε τις ευθύνες για την κατάσταση σε Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, όπου με τις κυβερνήσεις τους όπως είπε η κατάσταση έφτασε εδώ που έφτασε.


Πηγή:parapolitika

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια