Νέα μηχανήματα και οχήματα παρέλαβε η ΔΕΥΑΚ


Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν εκσκαφέα-φορτωτή JCB, ένα bobcat, 4 αυτοκίνητα 4χ4 καθώς και μια κλούβα (συνολικού κόστους 322 χιλιάδων ευρώ).

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κωνσταντίνος Ζαχαρός στις δηλώσεις του ανέφερε πως πρωταρχικός στόχος της Δημοτικής Αρχής Νικηταρά ήταν ο εκσυγχρονισμός της ΔΕΥΑΚ σε μηχανολογικό εξοπλισμό! Με τα νέα μηχανήματα η ΔΕΥΑΚ θα μπορεί στο μέλλον να υλοποιήσει περισσότερα έργα με αυτεπιστασία, με τους εργαζόμενους να χρησιμοποιούν ακόμη πιο ασφαλή οχήματα και μηχανήματα.

Ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς αφού αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στον κ Ζαχαρό για το έργο του στη ΔΕΥΑΚ, τόνισε ότι στόχος του Δήμου Κω είναι η ανανέωση του στόλου των οχημάτων σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε: παραλάβαμε ασυντήρητο στόλο, ο οποίος έπνεε τα λοίσθια, ήταν στο τελευταίο στάδιο του ωφέλιμου χρόνου ζωής.

Ο κ Νικηταράς κλείνοντας σημείωσε ότι η ΔΕΥΑΚ το τελευταίο διάστημα βρίσκεται ξανά στην προμετωπίδα των έργων σε όλο το νησί, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν τα θετικά αποτελέσματα από μια σειρά επισκέψεων που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα

Πηγη:kosnews24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια