Έρχεται Ρόδο το 2023 το υπερπολυτελές Royal Caribbean !


Προσεγγίσεις στα ελληνικά νησιά, ανάμεσα τους και η Ρόδος όπως και η Αθήνα προετοιμάζεται να κάνει σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα κρουαζιέρας του, το αμερικανικό κρουαζιερόπλοιο Royal Caribbean International για το καλοκαίρι του 2023.

gold+&+silver+banner+lockdown

Ειδικότερα, το πλοίο Odyssey of the Seas το οποίο ξεκίνησε να ταξιδεύει το 2021, προσφέρει κρουαζιέρες με προσεγγίσεις στη Ρώμη μέσω Νάπολη, τα ελληνικά νησιά και την Τουρκία. Επιπλέον προσφέρονται κρουαζιέρες δώδεκα διανυκτερεύσεων σε ιστορικές πόλεις όπως η Λεμεσός, η Έφεσος και η Ιερουσαλήμ, με τις τιμές να είναι άκρως προσιτές, αφού ξεκινούν από τα... 176 δολάρια μόλις !

Η εταιρία, με έδρα του Serenade of the Seas στη Βαρκελώνη, θα προσφέρει προγράμματα με προσεγγίσεις στην Ιταλία, τη Γαλλία, το Ισραήλ, την Κύπρο και εννοείται τα ελληνικά νησιά.

Επιπλέον, προσφέρονται κρουαζιέρες στη Μεσόγειο με το Explorer of the Seas από/ προς τη Βενετία/ Ραβέννα και με το Brilliance of the Seas από/προς τη Ρώμη, Βενετία, Αθήνα και Βαρκελώνη.

Το πρόγραμμα ξεκινά το Μάιο του 2023 και οι κρουαζιέρες έχουν από πέντε έως 12 διανυκτερεύσεις. Η εταιρία προσφέρει συνολικά 35 δρομολόγια σε πάνω από 25 χώρες με 9 πλοία. Οι κρατήσεις έχουν ανοίξει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια