Β.Καλοπήτας:«Καμία στήριξη στην Κυβέρνηση»

kalopitas

 Το μέλος της ΚΠΕ ΚΙΝ.ΑΛ. -ΠΑΣΟΚ Β. Καλοπήτας, με αφορμή την έναρξη της τριήμερης συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που υπέβαλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

gold+&+silver+banner+lockdown

Η σταθερή αντιπολιτευτική στάση του προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. – ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη δείχνει την υπευθυνότητα που χρειάζεται η χώρα και η πολιτική ζωή του τόπου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεπής στους τακτικισμούς και στα μικροκομματικά παιχνίδια επιχειρεί με την πρόταση δυσπιστίας να ανακόψει τη φθορά του η οποία πλέον αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στις δημοσκοπήσεις την ίδια ώρα που το ΚΙΝ.ΑΛ. -ΠΑΣΟΚ διατηρεί την δυναμική των εσωκομματικών εκλογών και ενισχύει τα ποσοστά του αλλά και τη θέση του στην ελληνική κοινωνία.

Ως ΚΙΝ.ΑΛ. – ΠΑΣΟΚ υπερψηφίζουμε την πρόταση δυσπιστίας απέναντι στην ανεπάρκεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για την αυτόνομη πορεία του κόμματός μας, πιστοί στην εντολή που πήραμε από την προοδευτική βάση μας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Θα υπερψηφίσουμε την πρόταση, αξιοποιώντας τη διαδικασία για να υποβάλουμε τις δικές μας προτάσεις, συνεχίζοντας την αυτόνομη πορεία μιας αξιόπιστης προοδευτικής αντιπολίτευσης που έχει ανάγκη ο ελληνικός λαός για να βελτιωθεί η καθημερινότητά του προτάσσοντας πρωτίστως και πάνω απ΄όλα το δημόσιο συμφέρον και όχι το κομματικό το οποίο προφανώς θα ευνοούσαν οι πρόωρες εθνικές εκλογές αλλά θα ήταν αντίθετο με την υπεύθυνη αντιπολίτευση που ακολουθεί ο πρόεδρός μας Νίκος Ανδρουλάκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια