Ιαλυσός: Συζητήθηκαν θέματα αντιμετώπισης καθημερινότητας


Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Δ.Κ. Ιαλυσού με την παρουσία της προέδρου της Δ.Κ. Ιαλυσού κ. Στεφανία Στάγκα, του αντιδημάρχου των Δ.Ε. Ιαλυσού και Καμείρου κ. Σάββα Χριστοδούλου και του αντιδημάρχου Επιχειρησιακής λειτουργίας και καθημερινότητας του πολίτη κ. Νίκο Καραμαρίτη με το επιτελείο του.

gold+&+silver+banner+lockdown

 Συζητήθηκαν θέματα αντιμετώπισης καθημερινότητας του πολίτη και αντιμετώπισης  θεμάτων καθαριότητας, αποκομιδής απορριμμάτων κ.τ.λ.

Η Ιαλυσός είναι μια πόλη που πλησιάζει τους 20.000 κατοίκους και περίπου 40.000 κλίνες τους θερινούς μήνες με εκατοντάδες καταστήματα και επιχειρήσεις. Προβλήματα υπάρχουν στον μηχανολογικό εξοπλισμό και στις ελλείψεις του εργατοτεχνικού προσωπικού που πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

Ήδη είναι εγκατεστημένη εργοληπτική εταιρεία αποκομιδής απορριμμάτων μέχρι τον Μάρτιο και προβλέπεται ανανέωση επιπλέον 7 μήνες με νέο διαγωνισμό από το Δήμο Ρόδου. Επιπλέον, είναι σε εξέλιξη οι εργασίες που αφορούν κλαδέματα δέντρων σε διαφορά σημεία της Ιαλυσού. Το κλίμα συνεργασίας είναι άριστο για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του τόπου μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια