Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ρόδου για την επικείμενη κακοκαιρία


Σύμφωνα με προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αναμένονται τα επόμενα 24ωρα (κυρίως το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου κι έπειτα) στο νησί μας ακραία καιρικά φαινόμενα, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, τους θυελλώδεις ανέμους, τις καταιγίδες και την μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας.

gold+&+silver+banner+lockdown

Το νέο κύμα κακοκαιρίας με την ονομασία «Ελπίς» έχει θέσει την Πολιτική Προστασία του Δήμου Ρόδου σε επιφυλακή, με το προσωπικό και τον εξοπλισμό της να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα. Επίσης, η Πολιτική Προστασία του Δήμου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με όλες αρμόδιες διευθύνσεις και τις Δημοτικές Ενότητες για την άμεση αντιμετώπιση των όποιων έκτακτων αναγκών παρουσιαστούν.

Καλούνται οι πολίτες να συνδράμουν στην ασφάλεια του νησιού, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες και να αποφύγουν τις δυσπρόσιτες και ορεινές περιοχές.

Σημειώνεται ότι οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να φιλοξενηθούν – προστατευθούν, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας στα τηλέφωνα 22410-43140, 22412-40509, 22412-40510 & 22412-40511.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια