Γ.Χατζημάρκος: «Έχουμε κλείσει όλους τους δρόμους προς Προφήτη Ηλία»

IMG_20220124_163242

Σε άμεσες δηλώσεις προχώρησε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος μετά την απόφαση που πάρθηκε από Δήμο και Πολιτική Προστασία να κλείσουν οι δρόμοι προς Προφήτη Ηλία από Ελεούσα, προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα ελέω χιονιά.

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε ως απερίσκεπτους τους επισκέπτες που οδηγήθηκαν με τα παιδιά τους στα χιονισμένα σημεία προκειμένου να φωτογραφηθούν και θα πρέπει να αρκεστούν στις φωτογραφίες των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, ώστε να προστατευθούν τόσο οι ίδιοι όσο και οι τριγύρω τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

gold+&+silver+banner+lockdown

Ας αρκεστούμε στις φωτογραφίες που δημοσιοποιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι απερισκεψία να οδηγούμε τα παιδιά μας σε χιονισμένα τοπία για φωτογράφηση !

Οι τελευταίοι "εκδρομείς" που ανέβηκαν στον Προφήτη Ηλία της Ρόδου οδηγούνται με ασφάλεια στον δρόμο της επιστροφής. 

Έχουμε κλείσει όλους τους δρόμους  που οδηγούν στον Προφήτη Ηλία και ζητούμε απο όλους τους πολίτες να προστατεύσουν πρώτοι τον εαυτό τους και αυτούς που αγαπούν.

Έχουμε μια δύσκολη νύχτα μπροστά μας και αρκεί να λειτουργήσουμε με σύνεση προκειμένου να "απολαύσουμε" αύριο όλοι μια καινούργια μέρα με αυτούς που αγαπάμε.

Ευχαριστώ την Εθελοντική Ομάδα ΕΘ.ΟΜ.Α.Κ. Σαλάκου για την προσφορά τους στους απερίσκεπτους "εκδρομείς".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια