Α.Καμπουράκης: «Θέλουμε τη Ρόδο μας πρωταγωνίστρια του τουρισμού»


Ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η ίδρυση του Co-Lab του ομίλου TUI στη Ρόδο, σε τηλεδιάσκεψη  με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του TUI Group, Fritz Joussen, παρόντων του Υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, του Υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου, του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου και του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη.

Με αφορμή την χθεσινή επικύρωση μιας επιτυχίας, ο Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης προχώρησε σε δηλώσεις.

Αναλυτικά:

gold+&+silver+banner+lockdown

Η Ρόδος ανοίγει το δρόμο για την εφαρμογή πρακτικών βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης. Το πρωτοπόρο project του TUI Group με τίτλο "The Rhodes Co-Lab", αποτελεί ένα εργαστήριο συνεργασίας για τον επωφελή πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό ολόκληρης της αλυσίδας υπηρεσιών που συνδέονται με τον τουρισμό.

Η επιλογή είναι πεντακάθαρη! Θέλουμε τη Ρόδο μας πρωταγωνίστρια και οδηγό του Βιώσιμου Τουρισμού! Η στρατηγική συνεργασία του Δήμου μας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον όμιλο TUI, τους επιχειρηματικούς φορείς και όλη την τοπική κοινωνία υπό την αιγίδα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για την ανάδειξη της Ρόδου σε υπόδειγμα πράσινου και βιώσιμου τουριστικού προορισμού παγκοσμίως.

Δουλεύουμε λοιπόν για τα επόμενα χρόνια, για την επόμενη δεκαετία καθώς η βιωσιμότητα είναι το απαραίτητο στοιχείο που θα μας βοηθήσει να πάμε ακόμα πιο μακριά. Ένα νησί 2,5 εκατομμυρίων αφίξεων το χρόνο μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα μέσα από την κοινή προσπάθεια!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια