Τηλεκπαίδευση στα σχολεία σε περίπτωση κακοκαιρίας


«Εάν κάπου χρειάζεται να ανασταλεί η λειτουργία ενός σχολείου, προβλέπεται τηλεκπαίδευση», διευκρίνισε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ερωτηθείσα για το τι γίνεται σε περίπτωση κακοκαιρίας σχετικά με τα σχολεία.

gold+&+silver+banner+lockdown

Πρόσθεσε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, πως αυτό γίνεται ήδη, για παράδειγμα στη Φλώρινα, όπου υπάρχουν συχνά ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σήμερα το μεσημέρι, ανέφερε η κ. Κεραμέως πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη υπό τον αρμόδιο υπουργό, Χρήστο Στυλιανίδη, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπου θα εκτιμηθούν τα καιρικά φαινόμενα και θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις.

Yπενθυμίζεται ότι σε ό,τι αφορά την Αττική, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης προανήγγειλε το πρωί πως τα σχολεία θα κλείσουν την ερχόμενη Τρίτη, παραπέμποντας για τις τελικές ανακοινώσεις το απόγευμα.

«Θεωρώ πως σίγουρα θα είναι κλειστά τα σχολεία την Τρίτη σε όλη την Αττική» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Μιλώντας, πάντως, λίγο αργότερα στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο ίδιος είπε πως «μάλλον θα παραμείνουν ανοιχτά τα σχολεία τη Δευτέρα και ίσως κλείσουν συνολικά ή κατά τόπους την Τρίτη, ανάλογα με την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια