Σ.Αρναούτογλου: «Προσοχή από το απότομο λιώσιμο χιονιού»

Χιόνι Φαληράκι

Ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου εφιστά την προσοχή σ' όλους όσους κατοικούν σε περιοχές, όπου το χιόνι έπεσε σε μεγάλο βαθμό και προκάλεσε θέματα. 

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξουν όλοι λόγω του λιώσιμου του πάγου που έχει ξεκινήσει από εχθές το μεσημέρι, καθώς καθιστά πολύ επικίνδυνη τόσο την διέλευση οχημάτων όσο και την πεζοπορία.

Αναλυτικά όσα δηλώνει ο ίδιος:

gold+&+silver+banner+lockdown

Προσοχή το επόμενο 24ωρο από το απότομο λιώσιμο χιονιού σε χαμηλά υψόμετρα! 

Αναγκαίος είναι κατά την ταπεινή γνώμη μου ο άμεσος καθαρισμός των φρεατίων υδροσυλλογής κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας στις περιοχές όπου χιόνισε πολύ, καθώς το επόμενο 24ωρο (Παρασκευή 28/1)  η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο σε όλη τη χώρα, η οποία αναπόφευκτα θα οδηγήσει και στην απότομη συσσώρευση υδάτων κατά τόπους, ειδικά σε περιοχές με μεγάλη κλίση! 

Μετά την αλλαγή του καιρού το ερχόμενο Σαβ/κύριακο, πολύ πιο light ,  έως και σχεδόν αδιάφορη θα έλεγα για τις περισσότερες περιοχές της χώρας,   δείχνει τελικά η νέα "κατεβασιά" ψυχρών αερίων μαζών μεταξύ 2 και 4 Φλεβάρη !! Από κει και μετά υπάρχουν ενδείξεις για μικρή άνοδο της θερμοκρασίας κυρίως στα κεντρικά και νότια! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια