Α.Καμπουράκης: «Ας τηρήσουμε τη γενική αργία και σήμερα»


Το μήνυμα του απέστειλε ο Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης προς όλους τους κατοίκους του νησιού, ώστε να ελαχιστοποιήσουν τις διαδρομές τους προς τα σημεία με χιόνι, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, αφού οι δρόμοι έχουν καταστεί αρκετά επικίνδυνοι λόγω του χιονιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

gold+&+silver+banner+lockdown

Η χιονόπτωση είναι πραγματικά ένα σπάνιο και εντυπωσιακό φαινόμενο για τη Ρόδο μας. Όσο όμως και αν μας συναρπάζει το χιόνι και να θέλουμε να το θαυμάσουμε από κοντά και να βγάλουμε φωτογραφίες, οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί και να περιοριστούμε στις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις.

Η πολιτική προστασία του Δήμου Ρόδου με το προσωπικό και τον εξοπλισμό της, έχει ενεργοποιηθεί από την πρώτη στιγμή και επιχειρεί ασταμάτητα μαζί με τα συνεργεία των υπολοίπων υπηρεσιών μας, της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και όλων των εθελοντικών ομάδων, ώστε να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι, να μην αποκλειστούν τα χωριά. 

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να συνδράμουμε όλοι στην ασφάλεια του νησιού μας. Ας τηρήσουμε τη γενική αργία και σήμερα , παραμένοντας ασφαλείς στο σπίτι. Ακόμη όμως και στην περίπτωση των έκτακτων μετακινήσεων, συνιστούμε στους οδηγούς να μην αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα και να αποφεύγουν τους επικίνδυνους ελιγμούς.

Η οδήγηση χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες, χωρίς τα ενδεδειγμένα χειμερινά ελαστικά και τον απαιτούμενο εξοπλισμό, είναι υπό τις παρούσες συνθήκες άκρως επικίνδυνη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια