Αφάντου: Προχωρά το έργο της ανάδειξης του πάρκου αερογέφυρας


Αναλυτικό Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Αφάντου και Πρόεδρος της ΔΕ.Ρ.Μ.Α.Ε Αναστάσιος Σπανός, σχετικά με την πρόοδο των εργασιών στην αποκατάσταση και ανάδειξη του πάρκου στην αερογέφυρα των Αφάντου.

Αναλυτικά:

Με τα συνεργεία συντήρησης και καθημερινότητας της ενότητας μας, προχωρήσαμε στον πλήρη καθαρισμό του πάρκου σε όλη του την έκταση 
✔️ Προχωρήσαμε στο κλάδεμα όλων των δένδρων, στον καθαρισμό και στην απομάκρυνση όλων των άχρηστων υλικών που ευρίσκονταν εντός του πάρκου
✔️ Έγινε αποκατάσταση του φωτισμού
✔️ Κατασκευάσαμε και τοποθετήσαμε καγκελόπορτες στις δύο κύριες εισόδους και προχωράμε στην περιμετρική περίφραξη όλου του πάρκου μέσω των προμηθειών της ενότητας μας.
Οι επόμενες παρεμβάσεις, σύμφωνα με την μελέτη που εκπονήσαμε, θα είναι η φύτευση περιμετρικά του πάρκου συμπεριλαμβανομένου και των πρανών, η αποκατάσταση και η πλήρης λειτουργία του καταρράκτη και του σιντριβανιού καθώς και η φύτευση με γκαζόν όλου του εναπομείναντος χώρου όπως επίσης και η τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής εξωτερικού χώρου.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη κατάφερε με ουσιαστικές παρεμβάσεις να καταστήσει το πάρκο επισκέψιμο, λειτουργικό και ασφαλές για τους κατοίκους μας.
Συνεχίζουμε μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών ώστε να έχουμε ένα πάρκο που αισθητικά και λειτουργικά να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας.
Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε εικόνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια