Γ.Χατζημάρκος: «Ανατέλλει σήμερα το μέλλον του Τουρισμού»


Ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η ίδρυση του Co-Lab του ομίλου TUI στη Ρόδο, σε τηλεδιάσκεψη  με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του TUI Group, Fritz Joussen, παρόντων του Υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, του Υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου, του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου και του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη.

Με αφορμή την χθεσινή επικύρωση μιας επιτυχίας, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος προχώρησε σε δηλώσεις.

Αναλυτικά:

gold+&+silver+banner+lockdown

Από τον καθαρό, καταγάλανο ουρανό του Αιγαίου, ανατέλλει σήμερα το μέλλον του Τουρισμού. Η Ρόδος και τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου δέχθηκαν από τους πρώτους προορισμούς στον πλανήτη τα πρώτα ψήγματα του σύγχρονου Τουρισμού, όπως τον γνωρίζουμε σήμερα, ήδη από τη δεκαετία του ΄60. 

Σήμερα, πρωτοπορούν και μετασχηματίζονται στην κοιτίδα του Βιώσιμου Τουρισμού. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τη Ρόδο, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του κόσμου και η TUI, ηγετικός τουριστικός όμιλος ενώνουμε τις δυνάμεις μας και ανοίγουμε το δρόμο, για να δημιουργήσουμε τη νέα γενιά αειφόρων τουριστικών προορισμών. 

Μετά τη χθεσινή παρουσίαση της πρωτοβουλίας στον Πρωθυπουργό και την Ελληνική Κυβέρνηση, πραγματοποιήσαμε, σήμερα, στα γραφεία μας στην Περιφέρεια, την πρώτη συνάντηση εργασίας για το “THE RHODES CO-LAB. SUSTAINABLE DESTINATION” με τον Πρόεδρο του TUI Care Foundation, Thomas Ellerbeck και τους συνεργάτες του από τον όμιλο TUI. Περιβαλλοντική αειφορία χωρίς κοινωνική και οικονομική αειφορία δεν υφίσταται. 

Γνώμονας μας για κάθε απόφαση, για κάθε συνεργασία και κάθε βήμα μπροστά είναι η καλύτερη ζωή πρωτίστως για τους ανθρώπους των νησιών και το περιβάλλον τους. Δομικό στοιχείο της επιτυχίας των νησιών μας στον Τουρισμό, η συνεργασία με τις υγιείς δυνάμεις, όπως συνέβη και με την «Πρωτοβουλία Νοτίου Αιγαίου για τον Τουρισμό». Έτσι και σήμερα, ενώνουμε δυνάμεις με τους πρωτοπόρους του κλάδου και βάζουμε τη Ρόδο στο επίκεντρο του παγκόσμιου Βιώσιμου Τουρισμού. Κοιτάμε το μέλλον κατάματα και με χαμόγελο, αισιοδοξία και σχέδιο το διαμορφώνουμε

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια