Μεγάλη προσοχή εφιστά ο Α.Καμπουράκης ελέω κακοκαιρίας

kampourakis 4

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης, σχετικά με τις μετακινήσεις των πολιτών του νησιού, εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν. 

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, έκανε σαφές την αναγκαιότητα της μεγάλης προσοχής που πρέπει να επιδείξουν όλοι όσοι μετακινούνται σήμερα μέχρι και αύριο το πρωί, ενώ η Δημοτική Αρχή και τα συνεργεία της βρίσκονται επί ποδός για οτιδήποτε χρειαστεί.

Αναλυτικά:

gold+&+silver+banner+lockdown

Αγαπητοί Συμπολίτες, 

Σύμφωνα με προβλέψεις της Ε.Μ.Υ., αναμένονται στο νησί μας ακραία καιρικά φαινόμενα, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους τις έντονες βροχοπτώσεις.  

Σας παρακαλώ θερμά όλους να περιορίσετε  τις μετακινήσεις με τα οχήματα σας, στον απόλυτα αναγκαίο βαθμό. Να μην επιχειρείτε να περάσετε από διελεύσεις ποταμών ή χειμάρρων. Να αποφύγετε την παρουσία σας σε δυσπρόσιτες περιοχές. 

Η πολιτική προστασία του Δήμου Ρόδου έχει τεθεί ήδη σε επιφυλακή, με το προσωπικό και τον εξοπλισμό της να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα. Είναι σημαντικό ωστόσο να συνδράμουμε όλοι στην ασφάλεια του νησιού μας, ώστε  να μην έχουμε δυσάρεστα συμβάντα, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Σας ευχαριστώ θερμά για τη συνεργασία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια