Αντετοκούνμπο και γνωστός youtuber χαρίζουν σπίτι στην Ακρόπολη αξίας 100.000 ευρώ!-Όροι και προθεσμία συμμετοχής

 


Eνα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ χαρίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τα αδέρφια του Aλεξ, Θανάση, Κώστα και τον YouTuber, Αλέξανδρο Κοψιάλη!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του έχουν δείξει εμπράκτως τη στήριξη τους στην Ελλάδα και τη γενναιοδωρία τους σε όσους το έχουν ανάγκη.

Τώρα εκπλήσσουν με την κίνησή τους να δωρίσουν ένα σπίτι με θέα την Ακρόπολη άθλιας άνω των 100.000 ευρώ! Πρόκειται για έναν πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα διαγωνισμό μέσω Instagram, όπου τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και ο γνωστός YouTuber Αλέξανδρος Κοψιάλης, χαρίζοντας σε έναν υπερτυχερό follower ένα ακίνητο!

Στο βίντεο που ανέβασαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, αλλά και ο Κοψιάλης στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram γίνεται ξενάγηση στο σπίτι, το οποίο ως φαίνεται είναι ένα πλήρως επιπλωμένο δυάρι, ρετιρέ με εξαιρετική θέα.

Ο διαγωνισμός ήδη τρέχει και η προθεσμία για να λάβει κάποιος μέρος εκπνέει την Παρασκευή 04/03/22 και ώρα 18:00.

Ο νικητής του μεγάλου διαγωνισμού θα προκύψει με τυχαίο τρόπο την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 (στις 18:01), σε live μετάδοση από τον λογαριασμό του Αλέξανδρου Κοψιάλη και μάλιστα με την βοήθεια πιστοποιημένης εφαρμογής, και παρουσία συμβολαιογράφου.

Το σπίτι μπορεί να διεκδικήσει οποιοσδήποτε και ακούν μερικά κλικ: να ακολουθήσεις όλα τα αδέλφια Αντετοκούμπο στο Instagram, αλλά ακινήτων τον γνωστό YouTuber. 


Δείτε το βίντεο στο .imerisia.gr

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια