Δίκη Τοπαλούδη: Αναβάλεται για τις 10 Μαρτίου-Ξέσπασε η μητέρα της «Θα σας κάψω όλους»

 


Στο εδώλιο του δικαστηρίου κάθισε σήμερα μόνο ο Ροδίτης κατηγορούμενος, ενώ ο Αλβανός συγκατηγορούμενός εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

Την έντονη αντίδραση της οικογένειας της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλουδη προκάλεσε η απόφαση του δικαστηρίου να διακόψει τη δίκη για τις 10 Μαρτίου κάνοντας δεκτό το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του Αλβανού κατηγορούμενου στην υπόθεση.

Για την υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλουδη σε πρώτο βαθμό είχαν κριθεί ομόφωνα ένοχοι χωρίς ελαφρυντικά ο 24χρονος κατηγορούμενος από τη Ρόδο και ο 22χεινος Αλβανικής καταγωγής και είχαν καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον 15 χρόνια κάθειρξη ο καθένας.

Ο δικηγόρος του δεύτερου κατηγορούμενου ζήτησε να μελετήσει τη δικογραφία γιατί ανάλαβε πρόσφατα την υπόθεση και το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης, απόφαση που προκάλεσε το ξέσπασμα της μητέρας του θύματος κάνοντας λόγο για εμπαιγμό της οικογένειας της από την πλευρά των κατηγορουμένων.

«Από το Θεό να το βρείτε. Θα σας κάψω όλους» φώναξε η μητέρα της κοπέλας .

Στο πλευρό της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε η Αννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Στο εδώλιο του δικαστηρίου κάθισε σήμερα μόνο ο Ροδίτης κατηγορούμενος, ενώ ο Αλβανός συγκατηγορούμενός εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.


Πηγή:tovima

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια