Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου: 11και 25 Φεβρουαρίου η πληρωμή των συμβασιούχων

 


Στη παραδοχή ότι υπήρξε πράγματι καθυστέρηση της καταβολής των μισθών στους συμβασιούχους εργαζόμενους που απασχολούνται σε έργα της Εφορείας σε Ρόδο ,Κω Τήλο, προχώρησε η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου Μάνια Μιχαηλίδου μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου και διαβεβαιώνοντας ότι θα πληρωθούν μέσα στον μήνα.

Η κ Μιχαηλίδου απέδωσε τη καθυστέρηση στην μη έγκαιρη αποστολή των φακέλων από την Εφορεία και την Περιφέρεια που έχουν την ευθύνη της μισθοδοσίας ανακοινώνοντας ταυτόχρονα ότι οι 29 εργαζόμενοι που παραμένουν απλήρωτοι, έντεκα στη Ρόδο, είκοσι εννέα στη Κω και τρείς στη Τήλο θα πληρωθούν στις 11 Φεβρουαρίου για τον μήνα Δεκέμβριο και στις 25 Φεβρουαρίου για τον Ιανουάριο.

Άγνωστο ωστόσο παραμένει για το πότε θα καταβληθούν οι μισθοί Οκτωβρίου Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου στους πέντε από τους 29 εργαζόμενους στη Κω που απασχολούνται στο έργο της ΔΕΥΑΚ στα Σφαγεία καθώς ,όπως τόνισε, την ευθύνη της μισθοδοσίας στο συγκεκριμένο έργο την έχει ο δήμος .

Η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου αναφέρθηκε σε σχετικό έγγραφο που έχει στείλει από τον Νοέμβριο η υπηρεσία στον δήμο Κω χωρίς ωστόσο να έχει πάρει απάντηση ενώ προχώρησε και σε σχετική υπενθύμιση πρόσφατα.

Να σημειωθεί ότι το έργο της ΔΕΥΑΚ όπως και εκείνα που εκτελούνται από τρίτους δηλαδή Περιφέρεια δήμους έχουν εξασφαλισμένες πιστώσεις από Υπουργείο Εσωτερικών και συγκεκριμένα από το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.


Πηγή:ertnews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια