Θρίλερ με φωτιά σε πλοίο κοντά στην Κέρκυρα: Πληροφορίες ότι αναζητούνται 11 άτομα


Σε θρίλερ εξελίσσεται η φωτιά που ξέσπασε σε πλοίο κοντά στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, από την πρώτη καταμέτρηση προκύπτει ότι αναζητούνται ακόμη 11 άτομα.

Στην Κέρκυρα μεταφέρθηκαν με πλωτό του Λιμενικού, ένας επιβάτης του Euroferry Olympiα, με αναπνευστικά προβλήματα. Η διαδικασία περισυλλογής των επιβατών και του πληρώματος του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Euroferry Olympiα, στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά τα ξημερώματα της Παρασκευής, ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής βορειοανατολικά της νήσου Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του δρομολογίου από Ηγουμενίτσα προς Πρίντεζι, είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, έως τώρα έχουν αποβιβαστεί σε σκάφη του λιμενικού και της ιταλικής ακτοφυλακής 242 άτομα τα οποία αναμένεται να μεταφερθούν στην Κέρκυρα.

Στη θαλάσσια περιοχή, όπου έχει σημειωθεί το συμβάν, σπεύδει το πλοίο «Ελυρος», η φρεγάτα Ύδρα πυροσβεστικά σκάφη και άλλα παραπλέοντα πλοία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια