Η Κεντρική Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών διαψεύδει δημοσίευμα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας -Τι αναφέρει η ανακοίνωση

 

Και από επίσημα χείλη τονίζεται ότι οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές πριν από λίγο σχετικά με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα δεν ισχύουν. Η επίσημη διάψευση και η ανακοίνωση του κ. Καρακούκης.

Η επίσημη ανακοίνωση του κ. Καρακούκη

«Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 κ περί ώρα 18.00 με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται.

Αθήνα 21/2/2022

Ο Προιστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας

Νικόλαος Γ. Καρακούκης

Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής ΕΚΠΑ»

Νωρίτερα μίλησε και ο Μάνος Δασκαλάκης και είπε: «Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε για να ενημερωθούμε. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει» ανέφερε ο πατέρας σε πατρινό μέσο για την πληροφορία πως ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Με αφορμή την παραπάνω δημοσίευση το theBest, επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας, κ. Γιάννη Κόττα, ο οποίος επισήμανε πως η οικογένεια και ο ίδιος δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση σχτικά με το ζήτημα.

«Δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Δεν έχουμε γνώση κανενός αποτελέσματος ακόμη» δήλωσε χαρακτηριστικά. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο άλλος δικηγόρος της οικογένειας, ο κ. Δημήτρης Καράμπελας.

Στο theBest και ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος προσπαθεί μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας να επικοινωνήσει με τον ιατροδικαστή, αλλά δεν έχει καταστεί, ακόμα, δυνατό.


Πηγή:dikaiologitika


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια