Κυψέλη:Στη φυλακή το σατανικό ζευγάρι– «Δεν ρώτησα για τον Ανδρέα γιατί είχα κατάθλιψη»


«Πάγωσαν» μέχρι και οι δικαστικοί με τις κυνικές ομολογίες του σατανικού ζευγαριού στην Κυψέλη που αφού σκότωσαν τον 7χρονο Ανδρέα, στη συνέχεια έκρυψαν το πτώμα του σε αυτοσχέδιο τάφο και έπειτα έβαλαν τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη.

Η 29χρονη Χριστίνα – Κλαούντια Μ. και ο 33χρονος Πολωνός σύντροφός της οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με αποδοκιμασίες από κόσμο που βρισκόταν στα δικαστήρια, κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά τις απολογίες τους.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο συνήγορος του Πολωνού, Αλέξης Φίλιος, ο κατηγορούμενος δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 7χρονο. «Ο ισχυρισμός του είναι ότι δεν πέθανε το παιδί από την απόφραξη από τη μονωτική ταινία αλλά από άλλα παθολογικά αίτια», δήλωσε ο συνήγορος κα πρόσθεσε ότι ο 33χρονος Πολωνός είχε μετανιώσει αλλά δεν είχε πει τίποτα όλα αυτά τα χρόνια για να μην χαλάσει την οικογένειά του. Μάλιστα ο ίδιος αρνήθηκε ότι κακοποιούσε τα παιδιά.

«Είχα κατάθλιψη»

Η μητέρα του 7χρονου Ανδρέα ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον θάνατο του παιδιού της επειδή είχε κατάθλιψη και φοβόταν μη… χειροτερέψει. Όπως παραδέχτηκε η 29χρονη «Μήδεια» της Κυψέλης, γνώριζε ότι ο εραστής της είχε κρύψει το πτώμα του γιου της στην ταράτσα, όπως και στη συνέχεια, όταν τους έκαναν έξωση, έβαλε τα οστά του παιδιού μέσα σε εργαλειοθήκη, την οποία έκρυψε κάτω από τον καναπέ.

«Είχα κατάθλιψη και ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν ρώτησα ποτέ τίποτα τον Μάριο για τον Ανδρέα. Δεν ήθελα να ξέρω, θα γινόμουν χειρότερα», είπε στην ανακρίτρια σύμφωνα με το Open. Ωστόσο από την κατάθεσή της στους αστυνομικούς, προκύπτει ότι γνώριζε τα πάντα.

«Μετά από περίπου δύο χρόνια αλλάξαμε σπίτι. Ο Μάριος μού είπε ότι θα έβγαζε τον Ανδρέα από τον τάφο που είχε φτιάξει. Εγώ αυτό το πράγμα δεν το είχα δει ποτέ, ούτε την κατασκευή, ούτε πώς και πότε τον έβγαλε από εκεί. Αυτό που μου είπε ήταν ότι θα έβαζε τον Ανδρέα μέσα σε μια εργαλειοθήκη. Την εργαλειοθήκη αυτή την είδα όταν είχαμε μαζέψει όλα τα πράγματα από το σπίτι και φύγαμε. Από τότε δεν την ξαναείδα», υποστήριξε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια