Την στήριξη των επιχειρήσεων της Δωδεκανήσου ζητά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

 


Επιχειρηματίες, εμπόρους, ξενοδόχους και καταναλωτές της Δωδεκανήσου καλεί ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Πάππου να ενισχύσουν τις δωδεκανησιακές επιχειρήσεις για να μην σπάσει η αλυσίδα της αλληλοϋποστήριξης που κρατά όρθια την τοπική οικονομία των νησιών.

Σε ανοιχτή του επιστολή ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννης Πάππου αφού υπενθυμίζει τις δύσκολες ώρες που πέρασε τα τελευταία δέκα χρόνια η οικονομία των νησιών της Δωδεκανήσου και κατάφερε να τις ξεπεράσει με αλληλεγγύη και συνεργασία, ζητά και πάλι την ίδια αλληλοϋποστήριξη να «παραμείνουν στον τόπο μας τα χρήματα που κινούν την τοπική οικονομία».

Στην επιστολή του ο κ. Πάππου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ευελπιστούμε ότι και αυτή μας η έκκληση θα τύχει της ανταπόκρισης που επέδειξαν οι Δωδεκανήσιοι καταναλωτές σε κάθε δράση μας, σε κάθε πρωτοβουλία μας, σε κάθε καμπάνια υποστήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας, συνδράμοντας καταλυτικά στην προσπάθειά μας να παραμείνουν στον τόπο μας τα χρήματα που κινούν την τοπική οικονομία. Την ίδια ανταπόκριση ευελπιστούμε ότι θα δούμε και από τους Δωδεκανήσιους επιχειρηματίες, τους Δωδεκανήσιους ξενοδόχους, προς όλες τις δωδεκανησιακές επιχειρήσεις που έβαλαν «πλάτη» σε κάθε δυσκολία που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, διευκολύνοντας με κάθε τρόπο τη λειτουργία των ξενοδοχείων και το τοπικό επιχειρείν».


Πηγή:ertnews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια