Ξεσπά η μητέρα της Τοπαλούδη: «Δεν θα δεχθώ μείωση ποινής, θα τα φέρω όλα τούμπα εγώ, η μάνα της Ελένης» Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, την ώρα που αναβιώνει στο Εφετείο η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της κόρης της. «Η ζωή του κάθε δολοφονημένου παιδιού, που υφίσταται τα πάνδεινα μέχρι να το αποτελειώσουν, να το εξουθενώσουν και να το πετάξουν ζωντανό από τα βράχια είναι 16 χρόνια και δεν ξέρουμε αν εκτίσουν αυτή την ποινή», δήλωσε η Κυριακή Τοπαλούδη.

Αιτία για το ξέσπασμα της Κυριακής Τοπαλούδη, αλλά και του συζύγου της, είναι η προσπάθεια των δύο καταδικασθέντων, του 24χρονου Ροδίτη και του 22χρονου συνεργού του, που πρωτόδικα καταδικάστηκαν σε ισόβια και 15χρόνια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά, να τύχουν ευνοϊκότερης ποινής στη δίκη που ξεκίνησε σήμερα.

«Κακώσεις light στον εγκέφαλο του παιδιού μου δεν υπάρχουν»

«Παρακαλώ πολύ όλους να βγάλουν τον όρο ισόβια. Στις δέκα ημέρες μετά την πρωτόδικη απόφαση οι δολοφόνοι μπορούν να ασκήσουν έφεση για να πάρουν ελαφρυντικά. Light δολοφονία δεν υπάρχει. Κακώσεις light στον εγκέφαλο του παιδιού μου δεν υπάρχουν. Στραγγαλισμός με μαχαίρια -πήραν και άλλο μαχαίρι αφού στράβωσε το πρώτο- δεν υπάρχει, έκαναν ό,τι τους κατέβει στο μυαλό κατά τον βιασμό αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα. Προσβάλλω με τον όρο και τα τέρατα. Είναι κάτι παραπάνω», είπε στο ξέσπασμά της, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Η Κυριακή Τοπαλούδη δηλωσε: «Δεν θα δεχθώ μείωση της ποινής. Θα τα φέρω όλα τούμπα εγώ, η μάνα της Ελένης».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια