Δυσαρέσκεια από τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων με την Περιφέρεια

touristes

Την έντονη δυσαρέκειά τους για την υποδοχή που επεφύλαξε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, στους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, εξέφρασε σήμερα -μιλώντας στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου- ο πρόεδρος του κλάδου, Σωτήρης Δρακιού.

gold+&+silver+banner+lockdown

«Δεχθήκαμε μία ακατανόητη επίθεση από τον περιφερειάρχη» δήλωσε, τονίζοντας ότι τους προέτρεψε σε έντονο ύφος τα ψηφίσματά τους να τα παραδίδουν στους βουλευτές που εκπροσωπούν την κυβέρνηση και όχι στον ίδιο.

Οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, στο πλαίσιο πανελλήνιας κινητοποίησης του κλάδου τους, απέκλεισαν χθες το κέντρο της πόλεως Ρόδου παραδίδοντας, ως είθισται, ψηφίσματα διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια και στο Δήμο.

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εξέδωσε χθες ανακοίνωση, τασσόμενη στο πλευρό των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων.

«Η στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και η προσήλωσή της στην τουριστική οικονομία, στον κόσμο της και σε όλους τους κλάδους της, είναι, πέρα από δεδομένη, έμπρακτη και αναμφισβήτητη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ertnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια