Ρόδος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων


 Στο κέντρο της πόλεως Ρόδου κατέβασαν τα τουριστικά λεωφορεία οι ιδιοκτήτες τους προκειμένου να διαμαρτυρηθούν γιατί όπως υποστηρίζουν, αντιμετωπίζουν σωρεία προβλημάτων λόγω της πανδημίας.

Οι εκπρόσωποι του Παν-Δωδεκανησιακού Σωματείου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων μαζί με πολλούς άλλους ιδιοκτήτες γέμισαν με τα λεωφορεία τους την κεντρική πλατεία της Ρόδου θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν. Ζητούν να παγώσουν οι φορολογικές τους υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί το διάστημα της πανδημίας μέχρι να ξεκινήσει η νέα τουριστική σαιζόν.

Οι εκπρόσωποι των Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, στον οποίο παρέδωσαν το ψήφισμά τους με τα αιτήματα. Ανάλογη επίσκεψη έγινε και στον δήμο Ρόδου, όπου συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο Στράτο Καρίκη.



Πηγή:ertnews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια