Χ. Κόκκινος: Οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων βίωσαν πολιτική υποκρισία

kokkinos_naxos-2

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ" , Χαράλαμπος Κόκκινος σε Δελτίο Τύπου, που εξέδωσε, σχετικά με την συνάντηση της Περιφέρειας με τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων.

Αναλυτικά:

gold+&+silver+banner+lockdown

''Η πολιτική ανεπάρκεια, η αλαζονεία και η υποκρισία της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου επιδεινώνουν τα προβλήματα της κοινωνίας μας! 

Το βίωσαν και οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων"! 

Με αφορμή την πρόσφατη κινητοποίηση των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων και τις δηλώσεις εκπροσώπων τους στη Ρόδο που εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για την αντιμετώπιση τους από τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο, επισημαίνουμε τα εξής :

-Η κοινωνική συνοχή στα νησιά μας θα διατηρηθεί μόνο με την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι παραγωγικοί και δυναμικοί κλάδοι της τοπικής οικονομίας μας και ιδιαίτερα αυτών που στελεχώνουν την  "βαριά βιομηχανία" της περιοχής μας, τον τουρισμό. 

-Είναι χρέος μας να στηρίζουμε έμπρακτα τα δίκαια αιτήματα των ανθρώπων της καθημερινής προσπάθειας και του μόχθου (ανάμεσα τους και αυτά των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων). 

-Οι προσδοκίες από την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου είναι μεγάλες.Είναι προνομιακός συνομιλητής και εκλεκτός  συνεργάτης της κυβέρνησης! Ας πάψει να λειτουργεί με "επιλεκτική ευαισθησία" προς τους κοινωνικούς εταίρους! 

 Οι "άχρωμες" ανακοινώσεις υποστήριξης αιτημάτων  όταν  αυτές:  αφενός δεν συνδυάζονται με ειλικρίνεια και πρωτοβουλίες επίλυσης τους και αφετέρου η αποποίηση ευθυνών και οι αλαζονικες συμπεριφορές από τον κ. Χατζημάρκο και τους συνεργάτες του αποδεικνύουν πολιτική υποκρισία και ανεπάρκεια! 

ΥΓ:Θυμίζουμε ότι  το Νότιο Αιγαίο δεν εκπροσωπείται με κάποιο μέλος του στην σύνθεση της κυβέρνησης. Η Περιφερειακή  Αρχή Ν. Αιγαίου ταυτίζεται με τις κυβερνητικές επιλογές της και είχε την υποστήριξη του σημερινού κυβερνώντος κόμματος στις Αυτοδιοικητικες  Εκλογές! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια