Συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου με τα METRO CASH & CARRΥ


Σε συμφωνία συνεργασίας με τα METRO CASH & CARRΥ, προχώρησε η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, εκ της οποίας προκύπτουν αρκετά οφέλη για τα Ξενοδοχεία Μέλη, της ΕΞΡ.

Η συμφωνία επικυρώθηκε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΕΞΡ, όπου την εταιρία εκπροσώπησαν ο περιφερειακός Διευθυντής κ. Παπαδόπουλος Ιωάννης και ο διευθυντής του καταστήματος Ρόδου κος Κανελλής Ιωάννης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Μανώλης Μαρκόπουλος δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που προσφέρουμε ακόμα ένα «εργαλείο» στα Μέλη μας ώστε να επιβιώσουν στην δύσκολη αυτή συγκυρία. Προσπαθώντας τα Ξενοδοχεία μας να ξεπεράσουν τις επιπτώσεις της πανδημίας, προστέθηκαν στις δυσκολίες, το εξαιρετικά αυξημένο ενεργειακό κόστος αλλά και οι έντονες πληθωριστικές τάσεις που επηρεάζουν τις προμήθειες μας. Γι’ αυτό και η συμφωνία αυτή με πολλαπλά οφέλη για τα Μέλη μας έχει ιδιαίτερη αξία. Είναι δε σημαντικό ότι η METROCASH&CARRY, με το μέγεθος και την σοβαρότητα την όποια πρεσβεύει,  συμβάλλεται για πρώτη φορά, τοπικά, με αυτό τον πρωτοποριακό τρόπο, με την δική μας Ένωση”’.

Ο γενικός διευθυντής της METROCASH&CARRY κος Ευάγγελος Τακούλας, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την επερχόμενη συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου με τα METRO CASH & CARRY. Πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία αποτελεί την βάση για μια μακροχρόνια και επικερδή σχέση και για τις δύο πλευρές. Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου είναι η ιστορικότερη Ένωση Ξενοδόχων στην Ελλάδα, με πλέον των 500 μελών και ενεργή δράση στα τεκταινόμενα της Ρόδου. Τα METRO CASH & CARRY με συνεχή παρουσία από το 1976 ,αποτελούν τον ηγέτη του οργανωμένου χονδρεμπορίου στην Ελληνική Επικράτεια. Διαθέτουμε ένα δίκτυο 50 καταστημάτων σε όλη τη χώρα, 1700 εργαζομένους και πάνω από 100 αυτοκίνητα διανομής. Τηρώντας όλους του σύγχρονους κανονισμούς ασφάλειας και διανομής τροφίμων, στηρίζουμε τους επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης έμπρακτα και ουσιαστικά. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Ένωσης Μανώλη Μαρκόπουλο που πίστεψε σε αυτή την πρόταση προς όφελος όλων των μελών σας.

Καλή επιτυχία και καλή σεζόν”.

Στην συνεδρίαση έλαβαν μέρος οι κ.κ.Μαρκόπουλος, Μηνέττος, Ιωαννίδης, Σταματιάδη, Γερονικόλας, Γεωργαλλίδης, Καλλιουδάκης, Καπετανάκης, Παλλάς, Πασάλλης και Μανούσος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια