Αυξάνονται οι πτήσεις Ρόδος - Γερμανία με την συνεργασία Sky Express - Condror


Με σκοπό να προσφέρουν ακόμη περισσότερες επιλογές στους επιβάτες τους για απευθείας δρομολόγια σε δημοφιλείς προορισμούς η Condor Airlines και η Sky Express ανακοίνωσαν ότι προχώρησαν σε εμπορική  συνεργασία για πτήσεις με χρήση κοινών κωδικών (code-share).

gold+&+silver+banner+lockdown

Από αυτό το καλοκαίρι, η Condor Airlines θα προσφέρει 17 απευθείας πτήσεις από την Γερμανία προς την Ελλάδα και σε συνεργασία με την ελληνική αεροπορική εταιρεία SKY Express θα προσφέρει άμεσες ανταποκρίσεις προς έντεκα επιπλέον προορισμούς.

Από τον Ιούλιο του 2022, οι επιβάτες της Condor θα μπορούν να ταξιδεύουν άνετα μέσω Αθήνας, Ρόδου, Κέρκυρας και Ηρακλείου στους έντεκα νέους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών προορισμών όπως η Νάξος, η Πάρος και η Μυτιλήνη. Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχουν απ’ ευθείας πτήσεις από το Βερολίνο, τη Φρανκφούρτη, το Αμβούργο, το Μόναχο και για πρώτη φορά απ’ ευθείας πτήσεις από τη Λειψία (2 φορές την εβδομάδα) και το Ντίσελντορφ (4 φορές την εβδομάδα) προς την Αθήνα.

Οι δύο εταιρείες διευρύνουν με αυτόν τον τρόπο τα δίκτυά τους προς την Ελλάδα και την Γερμανία αντίστοιχα, προσφέροντας έτσι περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές που θα ενισχύσουν περισσότερο τις δυνατότητες της χώρας μας ως ένας δυναμικός ταξιδιωτικός προορισμός.

Πηγή: tornosnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια