Με την έλευση του νέου μήνα, αρχίζουν οι μηχανές της ελληνικής αποστολής να δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς. Η Αμάντα βρέθηκε στο στούντιο για την τελική ηχογράφηση του τραγουδιού. Πλέον σειρά έχουν τα γυρίσματα του video clip της ελληνικής συμμετοχής.
Ο χώρος που επιλέχτηκε να οπτικοποιηθεί η ελληνική συμμετοχή για τον 66ο διαγωνισμό της Eurovision 2022 είναι η Σύμη. Στη «μικρή αρχόντισσα» του Αιγαίου θα χτυπάει ο παλμός της ελληνικής αποστολής από τις 6 Φεβρουαρίου και για τρεις μέρες, όσες θα χρειαστούν για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του video clip. Η Αμάντα Γεωργιάδη (Tenfjord) θα έρθει στην Ελλάδα τις προσεχείς μέρες και θα μεταβεί με το σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα και ομάδα αποτελούμενη από 19 άτομα στο ακριτικό νησί των Δωδεκανήσων.
Η επιλογή του νησιού δεν έγινε τυχαία, καθώς όπως σας είχε ενημερώσει το www.ogaegreece.com, ο τόπος που θα επιλεγόταν θα είχε συμβολική σημασία για την Ελλάδα.
Πηγή: ogaegreece.com
0 Σχόλια