Ήττα της Ρόδου με 5-0 από την ουραγό Ζάκυνθο


Η ουραγός Ζάκυνθος διέλυσε με 5-0 την Ρόδο στο νησί του Ιονίου και δεν την άφησε να... χαρεί τις ήττες των υπολοίπων ομάδων που παλεύουν για την παραμονή.

Μια ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο και αυτή ήταν η Ζάκυνθος η οποία ήταν αυτό που ήθελαν να δουν οι φίλοι της στην κερκίδα.Το τελικό 5-0 δείχνει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού. Η Ζάκυνθος αξιοποίησε πλήρως τις ευκαιρίες που της δόθηκαν. Πέτυχε γρήγορα τα πρώτα γκολ και από εκεί και πέρα επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της, έχοντας φυσικά και την καλή ψυχολογία. Από την άλλη πλευρά η Ρόδος εμφανίστηκε πολύ κακή, κατώτερη των περιστάσεων και σε καμιά στιγμή του αγώνα δεν έδειξε ότι θα μπορούσε να απειλήσει την ομάδα της Ζακύνθου.

Ο Εντουάρντο στο 8' από δεξιά μπήκε στην περιοχή πάσαρε σωστά στον Μπαζάν ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ρόδου κάνοντας το 1-0

Ο Μπαζάν στο 26' έβγαλε γλυκιά σέντρα από τα αριστερά ο Σούρμπης από κοντά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0

Στο 29' Κόρνερ του Νικολακόπουλου και ο Καλλιβωκάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Ωραία πάσα του Τσιμέλι ο Μπαζάν στο 49' από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0 μέσα σε πανηγύρια και ντελίριο ενθουσιασμού από τους φίλους της Ζακύνθου!

Στο 69' Ο Νικολακόπουλος με ωραίο δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 5-0 μέσα σε πανδαιμόνιο πανηγυρισμών

Ζάκυνθος (Νόλης): Μέντεζ, Καλλιβωκάς, Σοάρες, Καραμί, Οντόνε (72′ Κάμερον), Σούρμπης (70′ Ντάσης), Κιτόκο (72′ Κοναγκάγια), Νικολακόπουλος, Μπαζάν (70′ Ρουκουά), Εντουάρντο (62′ Ελ Γκανέσι), Τσιμέλι.

Ρόδος (Κόλτζος): Θεοδωράκης, Χύσι, Καψάλης, Καραγεώργης (34′ λ.τ Σάαντο), Μακρυδημήτρης, Τσάβες, Σταματελόπουλος, Αδαμάκης, Σουλάϊ (46′ Βουργουντζής), Νικολόπουλος, Μίγγος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια