Πρόσκληση για εργασία του Atrium Hotels & Resorts σε Ουκρανούς και Έλληνες εκπατρισμένους από τον πόλεμο


 Και η γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων Atrium Hotels & Resorts της Ρόδου, προσφέρει απασχόληση και δωρεάν διαμονή σε Έλληνες εκπατρισμένους και Ουκρανούς πρόσφυγες πολέμου, παρέχοντας ανταγωνιστικούς μισθούς και φιλόξενο χώρο εργασίας σε όλες τις θέσεις ξενοδοχείων.

Μετά τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Sani / Ikos Ανδρέα Ανδρεάδη, που ανακοίνωσε σχετική πρωτοβουλία, η εταιρία σε μήνυμά της προς τους ανθρώπους αυτούς, αναφέρει: “Υποστηρίζουμε και αναμένουμε περαιτέρω κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με τις άδειες εργασίας.

Τις θερμότερες ευχές μας σε εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας.

Για να παραμείνετε σε επαφή, στείλτε μας email στο hr@atriumhotels. gr”.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρία αναφέρει τα εξής: “Τα Atrium Hotels & Resorts εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό για την αδικαιολόγητη επίθεση που δέχεται από τα ρωσικά στρατεύματα.Η χώρα μας και ο λαός μας ανέκαθεν είχε ιστορικές και θρησκευτικές σχέσεις τόσο με τον Ρωσικό όσο και με τον Ουκρανικό λαό.

Οι σχέσεις αυτές των λαών μας ελπίζουμε να μην διαταραχθούν από τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν εξ αιτίας της επιθετικότητας του ρωσικού καθεστώτος,  που πιστεύουμε ότι δεν εκφράζει τον φιλειρηνικό Ρωσικό λαό που έχει πλούσιο πολιτισμό καθώς και λαμπρή ιστορία ενάντια στην ναζιστική επιθετικότητα.

Οι απώλειες αμάχων μεταξύ των οποίων και Ελλήνων ομογενών μόνο θλίψη προκαλούν σε όλους μας. Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες εγκαταλείπουν τα σπίτια και την χώρα τους μη γνωρίζοντας τι τους επιφυλάσσει το μέλλον.

Τα Atrium Hotels & Resorts καθώς και όλες οι τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι να καλοδεχθούμε τυχόν Έλληνες ομογενείς και Ουκρανούς πρόσφυγες και να τους παράσχουμε στέγη και απασχόληση, με ίσες απολαβές με τους Έλληνες συναδέλφους τους.

Η φιλία των λαών σφυρηλατείται με πράξεις στις κρίσιμες περιόδους της ιστορίας”.


Πηγή:money-tourism.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια