Α.Καμπουράκης: "Η γυναίκα είναι η πηγή ζωής"


Με αφορμή τις δράσεις που πραγματοποιεί ο Δήμος Ρόδου για την γυναίκα, ο Δήμαρχος μας Αντώνης Καμπουράκης προχώρησε σε δηλώσεις επί αυτού.

Αναλυτικά:

H γυναίκα είναι η πηγή της ζωής και οφείλουμε να αποδεικνύουμε το σεβασμό μας σε αυτή, 365 μέρες το χρόνο. Ο πολλαπλός ρόλος της γυναίκας μέσα στην καθημερινότητα είναι βαρύς αλλά είναι και υπόσχεση για ένα καλύτερο μέλλον. Σήμερα ειδικά, μπροστά σε μείζονες προκλήσεις για τη χώρα μας, από την πανδημία μέχρι τις ανεξέλεγκτες συνέπειες ενός πολέμου στην Ευρώπη και των οικονομικών συνεπειών του, η γυναίκα έχει ανάγκη στήριξης στην καθημερινή δραστηριότητά της.

Στηρίζοντας τη γυναίκα, στηρίζουμε την ελπίδα για το αύριο.

Θέλω να συγχαρώ το Ίδρυμα Σταματίου και την ομάδα του, η οποία μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας φωτίζει τον κόσμο της γυναίκας και τον φέρνει στο επίκεντρο του προβληματισμού μας.

Συγχαίρω επίσης τον Πρόεδρο του Ιδρύματος, τον πρώην Δήμαρχο, Μάνο Κόκκινο για τη συνεχή προσφορά στη Ρόδο μας και τις ανάγκες της. Μας ενώνει διαχρονικά η αγάπη για τη Ρόδο και η κοινή φιλοδοξία να αφήσουμε στο νησί μας το πιο θετικό αποτύπωμα που μπορούμε, γιατί πάνω απ’ όλα αυτό είναι που μετράει.

Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και στη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ρόδου για το σύνολο των δράσεων της και τη συμβολή της στην πραγματοποίηση της Έκθεσης φωτογραφίας του Ιδρύματος Σταματίου.

Οι γυναίκες της Ρόδου είναι σταθερά στο κέντρο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου μας. Αναβαθμίζουμε συνεχώς υποδομές, εργαλεία και υπηρεσίες ώστε να είμαστε δίπλα σε κάθε γυναίκα που έχει ανάγκη στήριξης. Εργαζόμαστε για να ανταποκριθούμε όσο μπορούμε καλύτερα στις ανάγκες και τις αγωνίες κάθε Ροδίτισσας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια