Απάντηση του Αντώνη Καμπουράκη για το Δημοτικό Θέατρο προς τον Νεκτάριο Σαντορινιό

kampourakis 1

Σε απάντηση άμεση προχώρησε ο Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης προς τον Βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριου Σαντορινιού, όπου ο δεύτερος σε δηλώσεις του χαρακτήρισε ως «ψέμα» τις όποιες δράσεις είχε κάνει τόσο η Δημοτική μας Αρχή όσο και η Κυβέρνηση, προκειμένου να ενταχθεί σε πρόγραμμα η αποκατάσταση του Δημοτικού Θεάτρου.

Αναλυτικά:

gold+&+silver+banner+lockdown

Ο βουλευτής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός είτε έχει ελλιπή ενημέρωση, είτε ψεύδεται συνειδητά, όταν υποστηρίζει ότι η αποκατάσταση του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου δεν έχει ενταχθεί σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Και ότι τάχα δεν υπάρχει αίτηση ένταξής του.

Τον ενημερώνουμε για μία ακόμη φορά, ότι η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης. Για το λόγο αυτό στις 10 Μαρτίου 2022 η Υπουργός Πολιτισμού, κα. Λίνα Μενδώνη θα βρίσκεται στη Ρόδο, για τις επίσημες ανακοινώσεις και για την παρουσίαση του χρονοδιαγράμματος του έργου. 

Ο κος. Σαντορινιός (ο οποίος είναι και πρώην Δημοτικός Υπάλληλος, προϊστάμενος στο Τμήμα Προγραμματισμού & Οργάνωσης), ως βουλευτής και ως τέως Υπουργός, όχι μόνο δεν έκανε τίποτα για το Εθνικό Θέατρο Ρόδου, αλλά αντιθέτως, το κοίταζε άπραγος, να ρημάζει. Τον προσκαλούμε παρόλα αυτά, στην σχετική εκδήλωση της 10ης Μαρτίου 2022 και αναμένουμε στη συνέχεια την έμπρακτη επανόρθωση των δηλώσεών του.

Αν δεν είναι ικανός να δει ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή, μαζί με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και με την Κυβέρνηση, προχωράνε την αναγέννηση και επιτέλους την αποκατάσταση του Εθνικού Θεάτρου Ρόδου, τουλάχιστον ας μην αισθάνεται υπερήφανος, όταν διασπείρει ψεύδη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια