Προκαλούν Τούρκοι δημοσιογράφοι στο CNN Turk: Δείχνουν χάρτη του Αιγαίου και λένε «να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα νησιά»

 


Προκαλούν Τούρκοι δημοσιογράφοι του CNN Turk, οι οποίοι σε εκπομπή μιλούν με φόντο χάρτη όπου παρουσιάζονται ελληνικά νησιά ως «παράνομα» εξοπλισμένα, εκφράζοντας παράλληλα τον προβληματισμό της για την πιθανότητα πρόκλησης από την πλευρά της Ελλάδας κατά της Τουρκίας, όπως συνέβη με την Ρωσία στην περίπτωση του πολέμου στην Ουκρανία.

Η παρουσιάστρια Μπασάκ Σενγκιούλ αναφέρει συγκεκριμένα: «Η Ελλάδα εξόπλισε τα νησιά τα οποία έπρεπε να είναι αφοπλισμένα. Άλλωστε σχετικά με αυτό η Τουρκία το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει από το υψηλότερο βήμα να θέτει τις αντιρρήσεις της και ανέφερε πως θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις».

«Μπορεί να υπάρξει πρόκληση απ’ την πλευρά της Ελλάδας κατά της Τουρκίας;»

Και συνεχίζει: «Υπάρχει το ερώτημα αν μπορεί να υπάρξει πρόκληση απ’ την πλευρά της Ελλάδας κατά της Τουρκίας, όπως έγινε και με την Ρωσία; Το επόμενο διάστημα σχετικά με την Τουρκία, υπάρχει μήπως σκέψη για μία ανάλογη κίνηση;».

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Χουλκί Τζεβίζογλου λέει τα εξής στο (10:19): «Τώρα πρέπει να μην πέσουμε στην παγίδα, αλλά και να πάρουμε με κάποιο τρόπο τα καταληφθέντα μας νησιά

Μήπως λόγω αυτού του προβλήματος (Ουκρανία), να παραβλέψουμε ότι κάποια νησιά μας καταλήφθηκαν; Να αδρανοποιηθούμε; Στο μεταξύ τα νησιά μας καταλήφθηκαν, η Αλεξανδρούπολη εξοπλίστηκε και η Ελλάδα συνεχώς παρενοχλεί την Τουρκία».


Πηγή:newsbeast

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια