Νetflix: Εξτρα χρέωση σε όσους μοιράζονται τον λογαριασμό τους με άλλους

 


Τέλος στο φαινόμενο που χαρακτηρίζει την πλειοψηφία των συνδρομητών του Netflix, δηλαδή να μοιράζεται τους κωδικούς τους με φίλους και συγγενείς, επιχειρεί να βάλει η συνδρομητική πλατφόρμα.

Σε ανακοίνωσή της, το Netflix ανέφερε ότι προσπαθεί τρόπους «να επιτρέψει στα μέλη που μοιράζονται τους κωδικούς τους εκτός σπιτιού να το κάνουν εύκολα και με ασφαλή τρόπο, ενώ θα πληρώνουν λίγο παραπάνω».

«Πάντα διευκολύναμε άτομα που ζουν μαζί να μοιράζονται τον λογαριασμό τους στο Netflix, με λειτουργίες όπως ξεχωριστά προφίλ και διαφορετικές ροές περιεχομένου στα πακέτα standard και premium. Αν και οι ρυθμίσεις αυτές ήταν εξαιρετικά δημοφιλείς, δημιούργησαν ωστόσο κάποια σύγχυση σχετικά με το πότε και πώς μπορεί κάποιος να μοιραστεί το Netflix», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία. 

Ως αποτέλεσμα, ο κολοσσός του streaming ανακοίνωσε δύο νέες επιλογές: το «Επιπλέον Μέλος» και τη «Μεταφορά Λογαριασμού».

Οι συνδρομητές στα πακέτα standard και premium θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέτουν υπό-λογαριασμούς για ακόμη και δύο άτομα που δεν ζουν στο ίδιο νοικοκυριό. Τα «Επιπλέον Μέλη» θα έχουν πρόσβαση στο Netflix, μαζί με δικό τους προφίλ και κωδικούς, αλλά θα πληρώνουν συνδρομή σε έκπτωση.

Από την άλλη, η «Μεταφορά Λογαριασμού» θα επιτρέπει στα μέλη να μεταφέρουν πληροφορίες από τον λογαριασμό τους – όπως τι έχουν δει – σε έναν νέο λογαριασμό, για τον οποίο φυσικά θα πληρώνουν.

Οι νέες ρυθμίσεις της Netflix θα ξεκινήσουν πιλοτικά σε Χιλή, Κόστα Ρίκα και Περού μέσα στις επόμενες εβδομάδες. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια