Ευχαριστήριο για τις στειρώσεις αδέσποτων ζωών με τη χορηγία του συλλόγου Flying Cats e.V


Η Δ/νση Πρωτογενή Τομέα Δήμου Ρόδου υποδέχτηκε τον Φιλοζωικό σύλλογο Flying Cats e.V από τo Ανόβερο της Γερμανίας που συνεχίζει και το 2022 στη Ρόδο το ετήσιο πρόγραμμα δωρεάν στείρωσης αδέσποτων ζωών συντροφιάς (γάτες). Συνολικά το μήνα Φεβρουάριο στειρώθηκαν πάνω από 700 αδέσποτες γάτες.

gold+&+silver+banner+lockdown

Ο Δήμος Ρόδου οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές, τα μέλη και την πρόεδρο του συλλόγου κα Andrea Wegner για την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά τους, χωρίς την οποία η αντιμετώπιση του ζητήματος των αδέσποτων ζώων θα ήταν ακόμα πιο δύσκολη για τον Δήμο μας. 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Κτηνίατρο κα Αντωνία-Μιχαλίτσα Χατζηδιάκου για την αξιοθαύμαστη  αφοσίωση και το ειλικρινές ενδιαφέρον της στη φροντίδα των αδέσποτων της Ρόδου όπως επίσης και τον  επαγγελματισμό της κατά την διενέργεια των στειρώσεων. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ τέλος και οφείλουμε και στον Κτηνίατρο κ. Παναγιώτη Μαριέ για την ουσιαστική συνεισφορά του με τη προσφορά του Κτηνιατρείου του για την διενέργεια των στειρώσεων.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή εκτίμηση μας για το έργο του συλλόγου Flying Cats e.V και ελπίζουμε με την συνεργασία όλων μας στο μέλλον να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το πρόβλημα των αδέσποτων στον Δήμο μας, όπως αρμόζει σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πρωτογενή Τομέα, Οικολογίας & Ισότητας Φύλων Ευδοκία Πάττα - Αποστολίδη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια