Αισιοδοξία για την σαιζόν – Συνδιαφήμιση με T.O. ενέκρινε το περιφερειακό συμβούλιο

 


Θετικά εξακολουθούν να είναι τα μηνύματα για τη νέα τουριστική σαιζόν παρά την γενική αβεβαιότητα και τα προβλήματα που προκαλεί η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, παρά το μούδιασμα που παρατηρήθηκε με την έναρξη του πολέμου, ακυρώσεις κρατήσεων δεν έγιναν και όλα τα στοιχεία μέχρι τώρα, δείχνουν ότι η σαιζόν θα πάει καλά.

«Οι κρατήσεις πάνε καλά, οι πληρότητες των πτήσεων είναι εξαιρετικές και ακυρώσεις δεν έχουμε μέχρι τώρα» είπε ο Γ. Χατζημάρκος για να προσθέσει ότι «μπαίνουμε με αισιοδοξία σε ένα δύσκολο και απαιτητικό 2022».

Η ενημέρωση για τις προοπτικές της σαιζόν έγινε στο πλαίσιο συζήτησης στο περιφερειακό συμβούλιο για τη συνδιαφήμιση της Περιφέρειας με Tour Operators όπως προβλέπει νόμος που ψηφίστηκε πέρσι. Σύμφωνα με την εισήγηση που παρουσίασε ο εντεταλμένος σε θέματα τουρισμού Κώστας Χρυσοχοϊδης, η Περιφέρεια θα συνεργαστεί με Tour Operators σε Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πολωνία, Ολλανδία, Γαλλία και Σκανδιναβία που θα προβάλλουν Κυκλάδες και Δωδ/σα, αναλαμβάνοντας το κόστος εξ ημισείας.Πηγή:ertnews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια