Χρυσό βραβείο για τις καινοτόμες δράσεις της, έλαβε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Κω στα βραβεία ΙοΤ Αwards 2022. Βραβεύτηκε για τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας στη διαχείριση του νερού, με την αξιοποίηση ψηφιακών δεδομένων, που δίνουν τη δυνατότητα ελέγχου και διαχείρισης γεωτρήσεων, δεξαμενών και δικτύων. Η ολιστική διαχείριση του συστήματος στοχεύει στην καλύτερη λειτουργία της επιχείρησης, στον έλεγχο υδροδότησης και στην εξοικονόμηση πόρων σε όφελος του περιβάλλοντος και των πολιτών.


Χρυσό βραβείο για τις καινοτόμες δράσεις της, έλαβε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Κω στα βραβεία ΙοΤ Αwards 2022.

Βραβεύτηκε για τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας στη διαχείριση του νερού, με την αξιοποίηση ψηφιακών δεδομένων, που δίνουν τη δυνατότητα ελέγχου και διαχείρισης γεωτρήσεων, δεξαμενών και δικτύων.

Η ολιστική διαχείριση του συστήματος στοχεύει στην καλύτερη λειτουργία της επιχείρησης, στον έλεγχο υδροδότησης και στην εξοικονόμηση πόρων σε όφελος του περιβάλλοντος και των πολιτών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια