Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου: Όλοι στον αγώνα ενάντια στην ακρίβεια


 Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργία της Τετάρτης 6 του Απρίλη σε όλους τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, στους αυτοαπασχολούμενους, στις γυναίκες και τη νεολαία, απευθύνουν συνδικάτα και μαζικοί φορείς από το Βόρειο Συγκρότημα Δωδεκανήσου.

“Τα προβλήματα δεν λύνονται με την υποταγή και τη σιωπή. Μόνη λύση η αγωνιστική, συλλογική, οργανωμένη διεκδίκηση” υπογραμμίζει το Εργατικό Κέντρο Βόρειας Δωδεκανήσου, καλώντας τα σωματεία της δύναμης του στην συγκέντρωση της Τετάρτης στη Πλατεία Ελευθερίας στις 10.30 το πρωί.

Τη συμμετοχή τους στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση ενάντια στην ακρίβεια και στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία δηλώνουν μεταξύ άλλων η Β!ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου, το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κω, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Σερβιτόρων Κω και ο Σύλλογος Γυναικών Κω (μέλος της ΟΓΕ).

“Να γίνει η απεργιακή συγκέντρωση ένα μεγάλο ποτάμι διεκδίκησης και αγώνα ενάντια στις αυξήσεις των ειδών πρώτης ανάγκης, στην ιδιωτικοποίηση της υγείας” τονίζει η Ένωση Ιατρών Κρατικού Νοσοκομείου Λέρου-ΚΥ Πάτμου, ΠΠΙ Λειψών, Αγαθονησίου (ΕΙΘΕΛ), καταδικάζοντας ταυτόχρονα την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Η ΕΙΘΕΛ πραγματοποιεί συγκέντρωση των σωματείων και φορέων της Λέρου στον χώρο έξω από την είσοδο του Νοσοκομείου στις 11 το πρωί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια