Σε χώρο συνάθροισης και εκδηλώσεων θα μετατραπεί το πάρκο του Θέρμαι


 Την λειτουργία του πάρκου του Θέρμαι σαν ένα ανοιχτό χώρο συνάθροισης και εκδηλώσεων μέσα στο καλοκαίρι, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ Αλέξανδρος Κολιάδης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Κολιάδη, το πάρκο του Θέρμαι που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Ρόδου και είναι εγκαταλελειμμένο από τότε που έκλεισε το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που λειτουργούσε εκεί, θα καθαριστεί από τα συνεργεία του Δήμου και θα απομακρυνθούν οι μεταλλικές κατασκευές. Επίσης θα απομακρυνθούν τα όργανα γυμναστικής που βρίσκονται στην πλευρά της οδού Δημοκρατίας, θα υπάρξει συντήρηση του πρασίνου και θα επαναλειτουργήσει το σιντριβάνι.

Στόχος της παρέμβασης είναι να δημιουργηθεί από τον Δήμο ένα λειτουργικό πάρκο, που θα μπορεί να λειτουργεί σαν χώρος εκδηλώσεων, αλλά και συνάθροισης.

«Θα μπορούν εκεί να δίνονται θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις. Θέλουμε να ξαναγίνει ένας χώρος ζωντανός στο κέντρο της πόλης, πράγμα που θα βοηθήσει την περιοχή και την τοπική αγορά» δήλωσε ο Αλέξανδρος Κολιάδης.

Επιδίωξη της δημοτικής αρχής είναι οι εργασίες να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα, ώστε ο χώρος να είναι επισκέψιμος και λειτουργικός μέσα στο καλοκαίρι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια