Ευχαριστήρια επιστολή προς τη Σχολή Χορού και Θεάτρου «Ανέμη»


Σας Ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική χορηγία σας σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προς τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Ρόδου. 

Η πρωτοβουλία σας αυτή να ενισχύσετε μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία την δομή μας με υλικά αγαθά, τα οποία ο κοσμος προσέφερε αντί για εισιτηριο της παραστασης σας «Μαινάδων Μονόλογοι» αποτελεί παράδειγμα προς κάθε συνάνθρωπο και ενισχύει την κοινωνική συνεργασία και συνεισφορά.  

Η προθυμία του ροδιακού κοινού να προσφέρει τρόφιμα και διάφορα είδη πρώτης ανάγκης στις φιλοξενούμενες του Ξενώνα και τα παιδιά τους, ήταν πέρα από κάθε προσδοκία μας ουσιαστική και  συγκινητική και αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ευαισθητοποίηση του ροδιακού κοινού προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Στη σχολή χορού και θεάτρου «Ανέμη» και στην ομάδα θεάτρου ενηλίκων «Ανέμη»  και ειδικότερα σε σας κυρία Μανιώτη, ευχόμαστε πολλές καλλιτεχνικές επιτυχίες και να συνεχίσετε να προσφέρετε μοναδικές παραστάσεις στο κοινό της Ρόδου που τόσο απολαμβάνει πάντα να τις παρακολουθεί. 

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Οικολογίας, Ισότητας και Πρωτογενούς Ανάπτυξης Ευδοκία Πάττα - Αποστολίδη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια