Με επιτυχία στέφθηκε το βιωματικό σεμινάριο της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό, βιωματικό σεμινάριο με τίτλο Εικόνα Μουσική, Κίνηση και Εργαστηριακές Εφαρμογές στην πράξη και στην τάξη που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ρόδου σε συνεργασία με το  Τμήμα Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

gold+&+silver+banner+lockdown

Το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στη νέα πτέρυγα του Νεστοριδείου Μελάθρου του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης, απευθυνόταν στο εκπαιδευτικό προσωπικό των κέντρων προσχολικής αγωγής του Δήμου Ρόδου, στο πλαίσιο μίας σειράς αντίστοιχων επιμορφωτικών σεμιναρίων που έχουν προηγηθεί, με στόχο την ενημέρωση των στελεχών των βρεφονηπιακών σταθμών γύρω από τις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους.

Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου είχαν να κάνουν με τη δημιουργική κίνηση και την κοινωνική ανάπτυξη, την εφαρμοσμένη μουσική παιδαγωγική, τις εικονιστικές αφηγήσεις την εικονική πραγματικότητα στην εκπαίδευση και την εικαστική δημιουργική έκφραση. 

Τις θεματικές ενότητες του σεμιναρίου ανέπτυξαν η κα Δέσποινα Χατζηδιάκου, η κα Μαρία Αργυρίου, η κα Μαριάννα Μίσιου, ο κ. Νίκος Ταψής και ο κ. Επαμεινώνδας Τσέβης που ανήκουν στο ειδικό εκπαιδευτικό και εργαστηριακό διδακτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ρόδου, κ. Στράτος Καρίκης και ο κ. Διονύσιος Γουβιάς, Αναπληρωτής Καθηγητής Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια