Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση της Παθολόγου του Νοσοκομείου Κω – Δέσμευση υπουργού για άμεση τοποθέτηση γιατρού


 Δεν έκανε αποδεκτή τη παραίτηση της παθολόγου του Νοσοκομείου η διοίκηση του Ιδρύματος, η οποία συναντήθηκε με την επιμελήτρια του ΕΣΥ απόγευμα Δευτέρας 4 Απριλίου σε μια προσπάθεια να ανακαλέσει την απόφαση της, σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου τύπου του Νοσοκομείου Ηλία Χρυσόπουλου στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου.

Στη συνάντηση, που προκάλεσε η διοίκηση με την Ιατρό του ΕΣΥ Άλλα Κιουρτσίδου δεσμεύτηκε να υποστηριχθεί το έργο της κλινικής από Γενικούς Ιατρούς και από μια αγροτική ιατρό σε αποκλειστική βάση ενώ παράλληλα μετέφερε τη διαβεβαίωση του Υπουργείου Υγείας ότι θα τοποθετήσει άμεσα παθολόγο από Νοσοκομείο της Αττικής.

Στο μεταξύ θέμα ημερών είναι, όπως υπογράμμισε ο κ Χρυσόπουλος, η επαναπροκήρυξη των δυο θέσεων ειδικότητας Παθολογίας σε θέση Διευθυντών. Παράλληλα η διοίκηση θα προχωρήσει στην υπογραφή σύμβασης με ιδιώτες συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥ προκειμένου αυτοί να πραγματοποιούν δύο εφημερίες τον μήνα. Σε περίπτωση άρνησης θα διακόπτεται η σύμβαση όπως ορίζει το σχετικό ΦΕΚ.

Σύμφωνα πάντα με δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της διοίκησης του Νοσοκομείου Κω, υπογράφηκε η απόφαση απομάκρυνσης από το ΕΣΥ του διευθυντή της Καρδιολογικής κλινικής του Ιδρύματος Τζανέτου Ιωαννίδη και αναμένεται η έκδοση ΦΕΚ. Υπενθυμίζεται ότι εναντίον του διευθυντή της Καρδιολογικής είχε υποβληθεί καταγγελία, για αντιδεοντολογική και ανάρμοστη συμπεριφορά, από σύζυγο ασθενούς ευρισκόμενου στο τελευταίο στάδιο της καρδιακής ανεπάρκειας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια