Το Ωδείο ΔΟΠΑΡ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Ωδείο Δ. Ο. Π. Α. Ρ., τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην αίθουσα της Μουσικής Βιβλιοθήκης “Λίλιαν Βουδούρη”, η Συναυλία Πιάνου και Κιθάρας «Μουσική διαδρομή από το Μπαρόκ στο σήμερα».

gold+&+silver+banner+lockdown

Μία πρωτοβουλία της καλλιτεχνικής διευθύντριας Σεβαστής Α. Χατζηστρατή σε συνεργασία με το Σύλλογο οι Φίλοι της Μουσικής και με την αμέριστη στήριξη του Δ. Ο. Π. Α. Ρ. και του Προέδρου του, κ. Αλέξανδρου Κολιάδη.

Στη συναυλία συμμετείχαν οι σπουδαστές: Καραμήτσας Αλκιβιάδης, Γιαμαίου Πηγή – Θαλασσινή, Λουμάνη Μαρία, Ταλαδιανός Νικόλας, Χούλλης Αγησίλαος – Γεώργιος, Τσίκη Δέσποινα – Σίλια, Αμπελά Ευδοκία – Φανουρία, Τσίκη Παρασκευή, Ταλαδιανός Ιωάννης, Καστανάκη Πελαγία – Αγγελική με τους καθηγητές τους Σεβαστή Α. Χατζηστρατή, Γιάννης Γιακουμάκης, Άντζελα Σπανού, Γεωργία Χαραυγή.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά στους συμμετέχοντες από τον διευθυντή του Δ. Ο. Π. Α. Ρ. κ. Θεόδωρο Θεοδώρου.

Σκοπός κάθε δασκάλου είναι να εμπνέει τους μαθητές του, ικανοποίησή του να προοδεύουν και χαρά του να τον ξεπερνούν. Για άλλη μια φορά τα παιδιά απέδειξαν, πέραν του ήθους και της αυτονόητης παιδείας τους, την προσήλωση τους στην μουσική ως συμπληρωματικό εφόδιο για την σωστή πορεία της ζωής τους.

Οι δημιουργικές δράσεις εμπλουτίζουν και εξελίσσουν τον Πολιτισμό και την Καλλιτεχνική έκφραση, παρέχουν κίνητρα στους σπουδαστές, τονώνουν την αυτοπεποίθηση των παιδιών και αναδεικνύουν τα ταλέντα τους.

Θερμές ευχαριστίες στο Σύλλογο οι Φίλοι της Μουσικής και την υπεύθυνη μουσικολόγο κ. Ειρήνη Κρίκη για την αγαστή συνεργασία καθώς και στον κ. Ντίνο Μπάκα της VR Worlds για τις πανοραμικές φωτογραφίες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια