ΣΥΡΙΖΑ: "Οι πολίτες παθαίνουν εγκεφαλικά από τη ΔΕΗ"-Να δοθούν εξηγήσεις για την πολυτελή έπαυλη του προέδρου της ΔΕΗ στην Τζια


Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί να δώσει εξηγήσεις ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για το πώς φτιάχνει την πολυτελή έπαυλη 759 τ.μ. στην Τζια ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσση την ώρα που οι πολίτες παθαίνουν εγκεφαλικά από λογαριασμούς της επιχείρησης διπλάσιους και τριπλάσιους από τους μισθούς τους.

«Εντελώς συμπτωματικά ο κ. Στάσσης, πριν καν ξεκινήσει να παίρνει τα 360.000 ευρώ το χρόνο, ξεκίνησε την υπερπολυτελή κατοικία με πισίνες αμέσως μετά τον διορισμό του στη ΔΕΗ. Τα golden boys του κ. Μητσοτάκη έχουν πάει το πλιάτσικο σε διαστημικό επίπεδο», τονίζει μεταξύ άλλων

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του: "Την ώρα που οι πολίτες παθαίνουν εγκεφαλικά από λογαριασμούς της ΔΕΗ διπλάσιους και τριπλάσιους από τους μισθούς τους, ο εκλεκτός του κ. Μητσοτάκη που την ιδιωτικοποίησε, κ. Στάσσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Δημοκρατίας, φτιάχνει πολυτελή έπαυλη 759τ.μ. στην Τζια.

Εντελώς συμπτωματικά ο κ. Στάσσης, πριν καν ξεκινήσει να παίρνει τα 360.000 ευρώ το χρόνο, ξεκίνησε την υπερπολυτελή κατοικία με πισίνες αμέσως μετά τον διορισμό του στη ΔΕΗ. Τα golden boys του κ. Μητσοτάκη έχουν πάει το πλιάτσικο σε διαστημικό επίπεδο".

"Τσάμπα ζητάμε εκλογές από τον κ. Μητσοτάκη. Οι άνθρωποι θα μείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους μέχρι να φάνε και τα πόμολα. Αφού ο κ. Στάσσης παραιτηθεί, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει εξηγήσεις".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια