Στο πρόγραμμα της MSC Cruises η Ρόδος για το καλοκαίρι του 2023

MSC Virtuosa

 Κρουαζιέρες σε περισσότερους από 140 προορισμούς, σε 40 χώρες, ανάμεσα στους οποίους και αρκετοί ελληνικοί όπως της Ρόδου, προσφέρει στο νέο της πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2023 η MSC Cruises, με τις κρατήσεις να έχουν, ήδη, ανοίξει.

gold+&+silver+banner+lockdown

Η εταιρία, το καλοκαίρι του 2023 θα προσφέρεις τις ακόλουθες κρουαζιέρες με προσεγγίσεις σε ελληνικούς προορισμούς:

Το MSC Divina, θα αναχωρεί από τη Τσιβιταβέκια (Ιταλία) κάθε Παρασκευή προς προορισμούς όπως οι Συρακούσες, ο Τάραντας, η Απουλία, η Σαντορίνη και η Μύκονος.

Το MSC Lirica, θα αναχωρεί από τη Βενετία τις Δευτέρες και το Μπάρι τις Κυριακές προς τα ελληνικά νησιά Κεφαλονιά (Αργοστόλι), Σαντορίνη και Κρήτη.

Η MSC Sinfonia, θα αναχωρεί από τη Βενετία τις Κυριακές προς προορισμούς όπως το Μπρίντιζι, η Μύκονος ο Πειραιάς, το Σπλιτ ή το Ζαντάρ (Κροατία).

Το MSC Armonia, θα αναχωρεί από τη Βενετία τα Σάββατα προς προορισμούς όπως το Κότορ (Μαυροβούνιο), η Μύκονος και η Σαντορίνη.

Το MSC Musica, θα αναχωρεί από τον Πειραιά/Αθήνα τις Κυριακές προς Σαντορίνη, Κουσάντασι (Τουρκία), Χάιφα (Ισραήλ), Λεμεσό (Κύπρος) και Μύκονο.

Το MSC Splendida, από την Τεργέστη θα αναχωρεί τα Σάββατα για προορισμούς όπως η Ανκόνα (Ιταλία), η γραφική πόλη του Ντουμπρόβνικ (Κροατία), το Μπάρι (Ιταλία), η Κέρκυρα και το Κότορ (Μαυροβούνιο).

Το MSC Poesia, από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου 2023, θα προσφέρει κρουαζιέρες 11 διανυκτερεύσεων από τη Γένοβα (Ιταλία) προς την Ελλάδα και την Τουρκία. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν το Κουσάντασι/Έφεσο, μια ολοήμερη επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη, τον Πειραιά/Αθήνα, το Παλέρμο/Μονρεάλε και την Τσιβιταβέκια (Ιταλία).

 Το MSC Sinfonia, τον Οκτώβριο 2023 θα εκτελεί κρουαζιέρες 11 διανυκτερεύσεων από τη Γένοβα με προσεγγίσεις, μεταξύ άλλων, σε Ρόδο και Ηράκλειο.

“Θέλουμε οι επισκέπτες μας να χαλαρώσουν και να απολαύσουν αξέχαστες διακοπές στη θάλασσα, είτε αυτό σημαίνει ότι θα ζήσουν την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του Ocean Cay MSC Marine Reserve στα δρομολόγιά μας στην Καραϊβική, είτε θα εξερευνήσουν τον Βόρειο Ατλαντικό με μια συναρπαστική κρουαζιέρα στη Νέα Αγγλία και τον Καναδά”, είπε ο πρόεδρος της MSC Cruises USA, Rubén Rodríguez.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια