Ο Διαγόρας με μια επική νίκη με δύο γκολ του Μπαστιάνου στις καθυστερήσεις, νίκησε εκτός έδρας τον Αιγάλεω με 2-1 και παρέμεινε στην κατηγορία με συγκομιδή 36 πόντων (12η θέση), ενώ το Σίτι παρέμεινε στην 8η θέση (46 πόντους).
Στο 9' λεπτό, ο Σέχου του Διαγόρα με σουτ του έκανε μια καλή φάση, ενώ το Αιγάλεω απείλησε με τον Ζούνη στο 27' λεπτό, αλλά ο τερματοφύλακας Σικαλιάς αποσόβησε τον κίνδυνο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν παιχνίδι κέντρου στα επόμενα λεπτά, με το σκορ του ημιχρόνου να παραμένει στο 0-0.
Στο 51' λεπτό, το Αιγάλεω είχε ένα σουτ με τον Τριμμάτη που χτύπησε πάνω στα σώματα αμυντικών του Διαγόρα, ενώ η μπάλα κατέληξε άουτ, με νέο σουτ του Μπαρμπαρούση. Το Αιγάλεω έκανε το 1-0 στο 86' λεπτό, με το δυνατό σουτ του Αρναρέλλη, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα των Ροδιτών. Τελευταίος όμως...γέλασε ο Διαγόρας, αφού με δύο γκολ του Μπαστιανού στο 90' και στο 90+2', κατάφερε να κάνει την ανατροπή, να νικήσει με 2-1 και να παραμείνει στην Super League 2 και για την νέα σεζόν.
ΑΙΓΑΛΕΩ (Α. Χαραλαμπίδης) : Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος,Αναστασίου, Καλύβας, Χοτζάλλι, Σταματάκης, Πιαστόπουλος, Δακτυλίδης (57' Τσιλιγκίρης), Σέχου (46' Μπαρμπαρούσης), Παυλής (46 Τριμμάτης), Ντρενογιάννης (46' Καββαδίας, 71' λ.τρ. Αρναρέλλης))
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Γ. Προβίδας): Σκαφίδας, Τάτσης, Ζούνης, Ρουγκαλας, Γιώργου (81' Miranta), Καρατάσιος, Τοπάλ, Παραστρατίδης (56' Cavallieri), Sing (65' Σαϊμπερτ), Μπαστιανος, Λαμπίρης.
Πηγή:liganews
0 Σχόλια