Επίσκεψη του Μάνου Κόνσολα στη Λέρο


Σειρά συναντήσεων και επαφών με εκπροσώπους φορέων αλλά και πολίτες είχε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψής του στη Λέρο.

gold+&+silver+banner+lockdown

Ο κ. Κόνσολας έγινε αποδέκτης της ανησυχίας των πολιτών για τη μείωση και τροποποίηση των δρομολογίων της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Λέρου καθώς και για την αύξηση των χρεώσεων στους λογαριασμούς κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο και ο ίδιος χαρακτήρισε το υπ΄αριθμόν ένα πρόβλημα που πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί.

Επεσήμανε ότι οι παρεμβάσεις και τα μέτρα της κυβέρνησης πρέπει να είναι γενναία και για όσο καιρό χρειαστεί, να καταργηθεί στην πράξη η ρήτρα αναπροσαρμογής και να σταθεροποιηθούν τα τιμολόγια στο ύψος αυτών που ίσχυαν ένα χρόνο πριν.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρότασή του για να αλλάξει το πλαίσιο ρύθμισης οφειλών με τη θέσπιση περισσότερων δόσεων.

«Οφείλουμε να μιλάμε πάντα με ειλικρίνεια, να είμαστε κοντά στους πολίτες στα δύσκολα και όχι στα εύκολα» τόνισε ο κ. Κόνσολας.

Ο Μάνος Κόνσολας συζήτησε με τους αλιείς της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και επισκέφθηκε το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου, το Λιμεναρχείο, συναντήθηκε με τον νέο διοικητή του Α.Τ. Λέρου και επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Ψυχικής Υγείας Λέρου, τονίζοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ανάπτυξη παραγωγικών δραστηριοτήτων για την απασχόληση και την επαγγελματική ένταξη ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα στην περιοχή.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου επέστρεψε από τη Λέρο, έχοντας δεσμευτεί να προχωρήσει στην ανάδειξη σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νησί σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, αλλά και να καταθέσει προτάσεις σε Υπουργεία για ζητήματα που έθεσαν υπόψιν του πολίτες και φορείς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια